Anotace: pár důvodů, proč držet si svůj úsměv, pokud není milý vám samotným
až padne stín i na tvoje oči
zatočí se dítě samo v kolotoči
až padne stín na slupku tvojí duše
rozplyne se v letu
...jednoduše
až padne splín i na tvoje rety
zapálí si dítě z první cigarety
až klesne tma na samé dno tebe
srdce zakašle si
...a potichu tepe
až padne šeď do tvého hlasu
bude stát dítě vstříci inkasu
až zkrápí popel bezbrannou kůži
sečte si klady
...a život si zúží
až zbarví noc tvé konečky vlasů
strčí dítě hlavu do oprátky lasu
až úsměv zkřiví křivdy dávných let
podkopne si nohy
...a není cesty zpět
nudaaa
28.05.2013 04:07:26 | Lagedama