bezbarvá tma v odlesku stínů
Anotace: svítání nepřichází
.
.
.
ulice plné prázdných lidí
bezešvé jizvy
ve tvářích
a střepy leskem podlamují oči
nepůjdu dál
já slepec s černou holí
dotknu se tolik známých zdí
povolám vzpomínky
zastřené v hlubinách
konečky prstů budu číst
šedivá slova
kaluže chladí
ty známé tůně
prvotního bytí
už nejsme spolu
tak jako nikdy..
ulice plné prázdnoty ticha
ozvěny kroků navěky
a čas
své zuby stále tupí
Přečteno 398x
Tipy 11
Poslední tipující: Sýkorka07, lipo, Radhuza, isisleo, Miriska, Amonasr, hanele m.
Komentáře (4)
Komentujících (3)