Sedím, dívám se z okna,
když se v tom mrak s mrakem potká.
Začne pršet, začne déšť,
kapky na zem padají,
vlasy lidem máčejí.
Déšť stéká po okapech,
v tom se mi zatají dech.
Přestane pršet, přestane déšť.
Slunce začne svítit
a vše okolo sušit.
Myslíš, že když prší, tak to ty mraky nebolí?
28.05.2013 20:20:14 | Rendy Hiky
si mrak neboco nikdo nevý hale jejdryv sito zjisti a potom neco rikej ...
29.05.2013 19:23:33 | Kikulinka
Nebolí, jelikož je to pouze fyzikální proces, ale vytvořenej krásně tedy, chvála autorovi:-)
29.05.2013 08:48:36 | Robin Marnolli