Smrtelný hřích
Pohroužena do sebe sama,
na zádech leží.
Pozoruje blikající hvězdy,
tak vzdálené,zároveň blízké.
Ač srdce má čisté,
přeci v něm hustě sněží
a ukrutná vánice panuje.
Naděje planá.
Smutek ocelové boty nazuje
a drtí vše,nač vzpomínala ráda.
Chmura a zoufalost v duši se vkrádá,
halí ji temnota samozvaná.
Zděšené výkřiky zabuší do spánků,
hlasy katů i obětin.
Na starém hřbitově,nečeká červánků,
bez věnců,bez květin.
./.
Tak nevinná,tak mladá,
pod útesem leží,tělo rozbité.
Pro lásku?Pochybnost se vkrádá!
Skončila jsi smrtelným hříchem!
Krev rudá podobna růži rozvité,
jen vánek prodírá se dusným tichem
a hladí tělo,láskou zabité.
Tělo s velkým břichem.
Přečteno 386x
Tipy 1
Poslední tipující: isisleo
Komentáře (0)