Anotace: ...obvykle jen bolest. Pro ty z vás, kteří se naučili svou bolest ze zklamání skrývat tak dlouho, dokud to nebylo neúnosné...
Za každým úsměvem skrývá se utrpení,
z každého klíčí trn bolesti,
pro tolik žalu ani v mém srdci místo není,
tolik nemůže nikdy unésti.
Chce se uzavřít před světem napořád,
hlavně před láskou, která naoko hladí,
nechce už znovu slyšet: "Mám tě rád",
když ten, kdo to vyřkl, pak zradí...