Zklamání
Jsem nic a potrava psů, hyen i ovcí…
jsem souzený zrádce svého druhu
jsem splín, jsem zamykačka srdcí,
jsem nemrtvá bytost v bludném kruhu.
Jsem bestie, šelma beze jména,
jsem svázaná hračka na provázcích,
jsem na každé frontě zneuctěna,
a jsem černý zákal v zdravých zracích.
Jsem zklamání mezi zklamáními,
a jsem pustá země bez rostlin,
jsem uprostřed léta nádech zimy,
jsem nečistá bytost, jenom stín.
Přečteno 481x
Tipy 7
Poslední tipující: Kamil Princ, LadyElis, seh, Amonasr, brooklyn
Komentáře (0)