Tělo jen schránka
Anotace: ...noc je přítelem... dá průchod snům...
Paprsky mě pohladily po tváři,
znamení že ještě žiji...
Nesprávný postavil mě k oltáři,
s ním hořké víno piji...
Ve zlaté kleci zakletá,
oblékám šaty z hedvábí...
Vidina zítřku daleká
a každé ráno slzy přivábí...
Duše umírá a tělo jen schránka,
láska a štěstí obešli náš dům,
snad dveře zavřené, či zrezla branka?
Noc je přítelem dá průchod snům...
Přečteno 619x
Tipy 5
Poslední tipující: V.N.Losinský, Jozef Bojanovský, Lucucu, Jiná
Komentáře (0)