krátká verze dlouhého trápení
mohu tě milovat
ale být s tebou
ten každodenní strach že o tebe přijdu
to nesnesu
mohu s tebou mluvit
jenže tvá slova bodají
ostrá a otrávená
zanechávají jizvy
a ani ticho prázdných večerů je nehojí
mohu na tebe myslet
ale sůl
co mi vhání vzpomínky do očí
narušuje strukturu úsměvu
jediné co doopravdy mohu
je na tebe zapomenout
ale nevím jak
Přečteno 443x
Tipy 19
Poslední tipující: Amarilla, Sýkorka07, it2, kudlankaW, Jiná, maliska, Avola, Amonasr, Miriska, Martinecka23, ...
Komentáře (11)
Komentujících (9)