som prázdna od vtedy
ako si odišiel
vybledli čerstvo natreté steny
a zhorelo všetko
čo sa spáliť nedalo
mám pocit
že vzduch je oveľa ťažšie dýchateľný
a voda vyschla
všetko čo doteraz mi dávalo zmysel
je nezmyselné
a smiešne a prázdne a zbytočné
pretože chýba jeden dôležitý prvok
ty