Anotace: :)
Ráno je u jezera trochu mlha
a Ty by ses podobala slunci
- kam se slunce podělo
když sem za mnou nejezdíš?
Ráno zdobilo by rosou Tvoje ústa
a cválalo by na duhových koních
- ale kde ty koně jsou
když jsi ještě nepřišla?
Ráno smočila by sis v jezeře vlasy
a já bych s Tebou ven chvíli šel
- jenže k čemu by to vlastně bylo
když už nikdy nepřijdeš?