Chvíle odpoutání
Anotace: Bílé Karpaty, červenec 2013
Zase voní jehličí,
zase padá z lodyh prach,
okamžik nás neničí
marže termín zisky strach
Zase zástup bílých mraků
lechtá naše těžké tělo,
jako duši zašlých vraků,
kéž by to tak nebolelo...
Přečteno 465x
Tipy 2
Poslední tipující: Jiná, ewon
Komentáře (0)