Sny
Anotace: Proč nežiju realitou proč pořád jen sním.....
Strach se kolem mne hrůzou rojí,
mám pocit že mě sní,
z očí se mi slzy roní,
chudák ten kdo teď sní.
Z prázdných útržků,
poskládal příběh,
z těch prázdných snů,
pořád jen koloběh.
Koloběh pořád bez zastavení,
v té temnotě nic jiného není.
Ztrácíš se ve snech,
pořád jen sníš,
sucho na rtech,
někdy zapomínáš že jen spíš.
Komentáře (0)