Na dotek
Nezájem jasný jak středověk
temný, sám ve všem soběstačný
naprogramovaný ičlověk
ozdobo Země, jen si hačni
na zadeček před vjem pro sebe
what´s happening right now, vodčeklý
wocogo bude, ovšem playback
bere jak live stream do předpeklí
infotainmentu, rozdováděl
infověk sedm miliard, displej
je sakra byznys, dataanděl
z něj vypadlý, z dat přiopilej
nejeví zájem o cokoliv
nevirtuálně pojištěné
zůstanu živ, Tvůj patří obdiv
zmáčklým touch okamžikům, mně ne
ztotožněna se svým značkovým
profilem jsi, k sociálním sítím
v bezpilotním vztahu zakotvím
věř mi, Tvůj idotek necítím
Přečteno 438x
Tipy 8
Poslední tipující: ZILA78, isisleo, Noc17, Amonasr
Komentáře (4)
Komentujících (3)