ako keď ťa pribijú na kríž
trošku narežú
odídu
a nechajú ťa vykrvácať
pomaly
supy sa zlietavajú na večeru
krv steká kvapka po kvapke
a nemôžeš nič
len čakáš
a ani nevieš na čo
či na záchranu
alebo dúfaš v skorý koniec
tú bolesť cítiš
prekliato ju cítiš
keď niečo čakáš
že sa stane
a stane sa
tak to berieš inak
ale menej to nebolí