Obrátí mi smysly

Obrátí mi smysly

Anotace: V očích zář jak blesky v poušti, do mých úst mi úsměv vpouští. V tuto chvíli smích...

V očích zář jak blesky v poušti,
do mých úst mi úsměv vpouští.
V tuto chvíli smích mé touhy rozechvěl
jako Quasimodo, ač nerad, měl
každé ráno, večer zas
rozeznívat zvonů hlas.
Já však překročím jak každý den
ten práh, co obrátí mi smysly.
Teď z radosti je smutek jen,
ačkoliv každý si myslí,
že stále žiju ten svůj sen.
Já vím moc dobře,
že noční můry budí mou tvář rozespalou
A v tuto dobu nebe nevypadá modře,
přesto ustele postel rozestlanou.
Autor Markéta Š., 14.06.2013
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí