Všechny bary jsou už zavřené
A já bloudím sama městem
Na mé líce dopadají kapky deště
To prší moje rozlámané srdce
Svět kolem proměnil se v hloupej černobílej film
A já se nechci dívat na to
Jak ti hraju křoví
Jenže všechny scény jsou již dotočený
A nejdou vymazat
Právě běží premiéra
A já vím, že repríza už nebude
Tak v rotundě na konci ulice
Najdu si temný kout, kam schovám se
Jsem neviditelná, žádné oči nevidí
Jak může se cítit ten, kdo zvítězí
Chytám se stébla a píšu jím psaní po ruce
První kapka, za ní druhá, třetí…
A už vodopád nešťastného štěstí dopadá do moře
A já po červeném koberci po schodech stoupám
Za štěstím do Ráje
Odkud cesta zpátky nevede
Dveře za mnou zůstávají zavřené…