padá na mňa svet
stojí už len na pár zhnitých stĺpoch
a každý nezdar pridáva do nich škodcov
nedokážem to ovplyvniť
na betónovanie nových
mi neostalo síl
a hlavný stĺp
z ktorého som čerpala silu
už neostal
takto mám len nahnutý svet
paradoxne
na moju stranu
super :-)
navíc jsem se obohatila o nové slovíčko(stíp):-)
15.06.2013 11:32:04 | muchomůrka bílá