Kousek
Konkurz do nadgalaktické korporace
s postupkou, bděte zlatokopky, rozjedu
Země šedým eminencím kousek žvance
elitářsky přidám jak bonus k obědu
pracovnímu na vyhlídce z Eldorada
interstelárního, ať všem zbylým pukne
vzteky gastroduodenální vřed, sranda
musí být, věřte, před aportem kdo cukne
dostane holí přes páteř, byť hladový
zůstane navěky, my jsme my, kdo je víc?
ztuhlý krk, přepětím k týlu sval zádový
znemožní pohyby - ano, ne.. křeč, to nic
Komentáře (0)