Anotace: Mladická zamilovanost musela být krásná i v bolesti... Aspoň zpětně mi to tak připadá... ;-))
Sbírka: Retro ze šuplíku I.
PROČ
pravdu díš...
s láskou kríž,
mládí v chybách
stavíš skrýš...
21.06.2013 21:54:20 | Robin Marnolli
:-) Tak Ty musíš mít ještě hodně čerstvé zážitky a zkušenosti... ;-) To víš, u mě už je to jen příjemně voňavá nostalgická vzpomínka... I když po těch letech už jsem někdy na pochybách, jestli si ty básničky u mě jen někdo nezapomněl... :-))
21.06.2013 22:04:18 | Amonasr
Jsem básník beze slov, slova jsou jen prd,
kdo chce si zasloužit pořádný mrd, musí tasit zbraň,
a býti na ní hrd!!
Lepší je býti pragmatikem :-), pak z lásky nezblbnem :-).
23.06.2013 09:51:21 | Jeněcovevzduchukrásného
:-))) ..v láskách mládí se prohrává i umírá mockrát..
..to je jeho privilegium..ach to byla doba..:-)))
..živol jako bojiště..rozum síla omezovací..
..a láska byla plamenem..co hoří i ke své záhubě..;-)
21.06.2013 21:04:58 | isisleo