VĚČNÝ SOUBOJ GENERACÍ
Anotace: Až se i tobě ruka bude třásti, synek koryto ti udělá!
Promiňte netušíte
my cítíme a víme
UŽ JSME STAŘÍ
Někdo již delší dobu
nejen mění podobu
mnohé nezvládá již
ani tíhu stáří
Jsme stále více na obtíž
přesně i to víme
Je s námi už jen kříž
V dětství
vštěpovali
úctu k stáří
Jiná doba
jiný mrav
Předsevzetí
odplavala
což je krach
Být starý
dnes z toho
čiší strach
Přečteno 456x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)