Dívám se sama na sebe,
musím se dívat i na nebe.
Moje duše je smutná,
jenže krajina okolo je veselá.
Každý den se dívám do zrcadla,
na tu hrůzu v něm házím madla.
Měním zrcadlo pořád
a za to si nemusím lhát.
V zrcadle se vidím,
hezkým lidem já zavidím.
nevím, mi přijde, že v rýmech tě to moc svazuje, co takhle volný rým...?
24.06.2013 17:17:51 | Robin Marnolli
to jo no, to je taky tože jsem dlouho nic nepsala a nevím ..:D
24.06.2013 17:21:07 | Kikulinka
to chce čas, a stále se i trochu učit od jiných (ne jak to má být správně, ale třeba pro přehled a inspiraci:-)
24.06.2013 17:23:39 | Robin Marnolli