Vzdálená
Anotace: Po dlouhé době mě zase něco donutilo usednout a napsat pár řádků ... byť nešlo o nic pozitivního, ba naopak ..
Cítím Tvůj dech, ale jsi mi na míle vzdálená,
někde v černém hávu noci ztracená.
Tvé tváře poseté pihami jak hvězdné nebe.
Chlad uvnitř mé hrudi tak studí a zebe.
Bloudím sama temnotou, hledajíc Tvou ruku,
ztrácím se v ohlušujícím zvuku prázdnoty.
Přečteno 430x
Tipy 1
Poslední tipující: lexus
Komentáře (0)