Anotace: malý nápad,trochu jiné,než má ostatní dílka...
To mě mrzí :( Ale ten pravý se určitě časem objeví, nespěchej s tím.. dej si načas, vybírej podle srdce.. víc radit nemůžu. A nebo si tě najde on sám, kdo ví..
29.06.2013 22:50:36 | Nergal
To nic Nergale....Po čase stráveném v různých putykách jsem zjistila, že společnost mi dělá pouze ta flaška...Ta alespoň neublíží...
03.07.2013 13:42:39 | Dark Princess
Na alkoholismus jsi poměrně mladá. A flaška umí ublížit, snad to nepoznáš.
18.01.2014 19:40:25 | PrinceznaAmellie