Anotace: Jak se cítí člověk co ztratil vše co měl rád ... ( nic moc ) Poznámka: Pinkamena = Temná postava - druhá temná stránka duše)
Známka děsu ve tváři,
Jasné oči nezáří,
Čiší z nich jen hrozný chlad,
Po smutku tryznách velký hlad.
Copak se to se mnou děje,
Pinkamena se tiše směje,
V mojí duši bolest cítím,
Již netěším se vonným kvítím.
Duše černá jako uhel,
z světla očí stal se děs,
mou duši vězní tisíc truhel
v mém srdci cítím pouze běs.