PŮJČKY
Anotace: Je mně líto těch, kteří a je jich většina, bez rozmyslu, návnadě podlehnou.
Základní nedostatek
rozšiřující se dosti
působí značný zmatek
matka lhostejnosti
Bystře dívají se nevidí
naslouchají a neslyší
nakonec v očích pláč
nevědí proč ani zač
Jak jim to sluší
asi vůbec netuší
když zadlužení
jsou až po uši
Kdo si žije
nad poměry
dopouští se
však nevěry
Jít v průvodu
proto je hned
mnoho důvodů
Také s hudbou
když je loučení
se svobodou
Teď ví - kdo nevěděl
že i půjčka na dárky
svatbu či jen párky
cestou je do pekel
Komentáře (0)