Jak dál...
Anotace: Dilema o životě.
To slovo pět písmen má,
často jeho příchuť chutná medem
a je jedno, je-li srpen nebo leden.
Skrývá však i druhou tvář.
Ta hořká je jak pelyněk
a ty vpluješ do svých vzpomínek.
Není to pouze slovo - je to krásný cit
a bez něj nelze žít.
Láska....
Slovo je to kouzelné,
ale rozum křičí ne a ne!
Srdce radí dát vše v sázku
a prožít pravou lásku.
Je těžké rozhodnout se jak prožít život svůj.
Svět je plný křižovatek.
Uposlechneš značky " stůj " ?
Komentáře (5)
Komentujících (5)