Zmatené čekání
Chci ale nemůžu
nechci i když smím
čím si tady pomužů?
Nevim, jestli bdím..
Co mé srdce přeje si
opravdu, nevim,
pořád jenom bije si
kdy se to dovím ?..
Lepší je nevědět nic,
než vědět nechtěné..
srdce mi buší čím dál víc
to moje jediné.
Dovím se to, ale kdy?
Že moje srdce, po něm neprahne
teď o něm zdají se mi sny
vím však že v mém životě zůstane..
Přečteno 412x
Tipy 1
Poslední tipující: Isquieasuus
Komentáře (0)