Anotace: ******
v tvejch verších a básních vidím i svůj smutek... ty víš... a vždycky si věděla jak to mezi náma je... ='( jsi dokonalost sama...a ty básničky vyjadřujou část tebe velkou část..!! Jen tak dál...
11.09.2008 16:42:00 | VeRoNiCoO
Tady ti dávám akorát 80% ale neber to osobně bo to je něco ve mě a je to prostě tam a noo..je to asi hloupost, ale je to něco osbního a teď..když jsem si to spojila s tou básničkou..promiň,ale píšeš fakt perfektně :o)
06.02.2007 18:17:00 | -Jojo-