Anotace: O vyprchané lásce
Když vedle sebe ležíme -
se stisknutými koleny -
pak v té hrozné hodině,
srdce naše oněmí -
potichu jsou - jak porouchané hodiny
s vyběhaným strojkem -
je ticho jak v hrobě vlhkém -
v tom chmurném pokoji,
je jak v hrobě přehlubokém...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?