Anotace: Pro moji sestru a její statečné srdce.
Sluníčko
na vozíčku
z paprsků si splétáš copy
sviť, hřej,
z jezer pouště udělej
v nich zanecháme svoje stopy.
Když jsi
tak nejsme sami
věčně spjati se svými stíny
proč pláčeš
z květu na květ bez noh skáčeš
ty jej nemáš,kdo je tím viný.
Tvůj stín se ztratil a tak jsi samo
padá hvězda přej si zázrak
už ji vidím
ve sklenici, na lavičce ,
nezávidím.
Tvůj modrý svět.
Sluníčko
na vozíčku,
invalidním.
Je to dojemné a pěkně zveršované. Držím pěstičky. Kéž by padající hvězda přinesla zázrak...
14.08.2013 21:45:05 | slunečnice
Děkuji,váhám ,sestra ji ještě nečetla,má RR a tak člověk těžko hledá slova
kterými by obveselil a potěšil.
15.08.2013 16:33:50 | Jozef Bojanovský