strach
Potemnělou krajinou
letí,
z černé oblohy
hledí,
v temnotě lesa
jeho oči září.
V prázdném bytě
sedí,
uprostřed ticha
ječí,
z opuštěných domů
jako déšť se snáší.
Snažíš se utéct,
vidí.
Snažíš se schovat,
cítí.
Už ani nedýcháš,
slyší.
Nelze se schovat,
před strachem z žití.
Před strachem ze samoty...
Přečteno 432x
Tipy 1
Poslední tipující: Slechtic
Komentáře (0)