Když cítím se špatně

Když cítím se špatně

Anotace: ja k tomu nemam co víc co říct,ty city jsou v tý básničce..

Smutně tu sedím
s plamenem svíčky
bylo to těžké,to vám povím
a oči nic neivdí pod zavřenými víčky

Na tvářích lechtají mě slzy
na srdci škrábe mě drát
přoč jsi mi jen řekl,že jsem jako z tvého oblíbeného seriálu múzy
že prý mám stejně ladnou chůzi
a že máš mě rád

Proč chovají se ke mně lidé
jako k odpadu
chovají se jak jim to vyjde
a je jim jedno,kdo přijde na řadu

Život je skvělý
to povídejte jiným
těm,kdo nejsou bdělí
a těm,co necítí se viní
Autor mattoni.uz.neni, 20.01.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí