spomínam si
ako si sa ma spýtal
"vezmeš si ma?"
a ja som ti povedala
že sa vôbec pýtaš
áno
ako som prvýkrát
zasadila kvety
a oni nám
prvýkrát
zakvitli
držala som ťa ruku
a ty si sa tešil so mnou
ako sme rozprávali
aj mysleli rovnako
a ostatní si mohli
predsa len myslieť
že sa k sebe nehodíme
ale zapadli sme do seba
ako puzzle
aj keď to nikto možno doteraz nevie
nám to bolo jedno
lebo sme mali jeden druhého
a ja mám teraz pre teba kvet
a ty meno na kameni
Normálně tady bulím jako malá...
13.07.2013 22:28:18 | Tanečnice s perlami ve vlasech
Krásná vzpomínka, velmi hezky vyjádřená...už se asi opakuji, ale nemám co dodat.
13.07.2013 20:33:15 | Robin Marnolli
musím říct, že se mě to opravdu dotklo. je to křehké a hezké a vlastně plné radosti a sluníčka. vím, že víš, jak to teď myslím. :)
13.07.2013 12:00:12 | Tenflipskáj Dysfunkt
Silné sdělení
a také cituplné pouto k člověku,
milovanému člověku.
Krásné...
Marty Kudlák
13.07.2013 10:46:04 | kudlankaW