možná že ten co rozdal karty
nebyl hloupý
možná se bavil jen
asi je špatně zamíchal
anebo že usnul
nad vínem
a tak to přijmu bez poznámek
dostal jsem šanci světem jít
jenom se bojím
že mé rámě
jiná by měla podepřít
když cesta skončí náhle
a propast láká bezedná
nechci si ráno kazit skokem
tak se jen otočím
tam to znám
co když .. ale cestou zpátky
netvrdím
možná odbočím
co když pak dojdu do pohádky
kde najdu všechno o čem sním
možná že zapomenu kam jsem patřil
a sám sobě si dovolím
dělat že povinnosti zmizí s nocí
že můžu smát se dokud sním
Další pěkně zapadající kamínek do mozaiky života :-)
14.07.2013 11:18:30 | Amonasr
Který ale, asi musím podotknout nemá se mnou nic společného;-)
14.07.2013 11:21:00 | poeta