Vítr a odcházení part 2
A třebaže z mých veršů z mrazí...
Je jisto, že z těl - chabých schránek
nezbude víc, než hrstka sazí,
co roznosí skotačivý vánek...
Útěchou budiž kadidlo vonné,
provoní chrám i svatostánek,
zas budu v róbě oděn skromné,
cestu osvítí mi svatojánek...
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: MARKO, Avola, Amonasr, maliska
Komentáře (0)