Anotace: pocitovka...(napsána 15.7.2013)
Ona -
rozdala peříčka ze svých křídel
a již nevzlétne
nikdy více.
Ona -
zaprodala svoji čistou duši
pro vaši záchranu
jenom rány temnou kuší.
Pro vaše štěstí
vzdala se svého pobytu v nebi
prodávala tělo
čerstvě vykoupané v krvi.
Peříčko špínou se skrápělo.
Ona -
vzdala se všeho jen pro své lásky
teď na rukou nosí
jen černé pásky.
Ona -
chtěla jen pomoci, nic více
ale s dopadajícím pírkem
zhasíná pohřební svíce.
Obětovala se za vás
tak prosím jen ztlumte hlas
modlitby ona by nechtěla
stejně jsou zbytečné
- pro padlého anděla.