Zrezavěl jsem
Anotace: asi v jedné z depresí
Porouchala se mi vesla
a vytekl olej
z krvečerpadla,
zrezivěla soukolí
i řídící páka
popraskalaly gumy
takový vehikl
si už nikdo nekoupí,
budu stát sám
uprostřed louky
a budu se dívat
na veselé motýly
možná, že mě potěší
ptáček, který si na mě sedne,
ale jednou mě odvezou
do šrotu.
Komentáře (1)
Komentujících (1)