Plamen svíčky
Sedím si tam u stolu
Pozoruji plamen svíčky
Popíjím si Kofolu
A hraju si s víčky
Svíčka už mi dohořívá
A plamínek zhasíná
Jen ta liška zimomřivá
Se tam na mě usmívá
Přemítám nad nutností žít
A vzdávat hold těm nudným pravidlům
Co mi zbývá, než snít?
A dávat průchod sladkým svodidlům?
Tak zapaluju novou svíčku
A prsty si hraju s plamínkem
Přemýšlím o nudném zítřku
Kdy já se poznám s tatínkem?
Tam na nebi hvězdy září
Ty oči hledící z oblohy
A já se ptám - co mé sny maří?
Uždibuju z oblohy
Kofolu dávno vodka vystřídala
Tak jako mé sny, můj žal v ní se utápěl
Ven jsem se smutně podívala
A stůl se mou krví promáčel...
Přečteno 738x
Tipy 6
Poslední tipující: Sýkorka07, Anjesis, Isquieasuus, Nergal, Naylit, Niky88
Komentáře (4)
Komentujících (2)