Anotace: napsána 15.7.2013
Pláču nad prázdným papírem
pláču, když vzpomínám na dávné časy
kdy byla jsem tvým malým andělem
kdy mohla jsem ti setřít slzu z řasy.
Je mi líto, že ty doby se změnily
a že nic už nevrátí se zpět
já chtěla bych abychom znovu spolu leželi
a zapomínali na okolní svět.
Pojila nás krev a temné noty naše
teď každý necháváme si jiný osud hrát
ale nikdy nezapomenu, že ty jsi našel
způsob, jak svou lásku najevo mi dát.
I když bylo to tenkrát nebezpečné
byl jsi jen dítě, pouze scházela ti nevinnost
přesto vídali jsme se a hvězdy lačné
skrývali naši nepravost.
Teď chtěla bych to vrátit a zapomenout
že chovala jsem se příliš dospěle
tisíci polibky si připomenout
že byli jsme dva padlí andělé.
Nikdy nepřestanu tě milovat
že nebyli jsme spolu litovat
že nejsi starší nebe proklínat
a toužit dál s tebou usínat…
Tak odpusť mi, že když jsi mě chtěl
já bála jsem se odsouzení
pláču, když jediný můj úděl
je spravedlivé odloučení.
Však důležité je, že ty jsi šťastný
špatné období nechal jsi za sebou
jen myšlenky, že spolu s ním i mě
vždy v srdci mě zazebou…