Samota..

Samota..

Anotace: takhle se vazne citim..

V koutě sedím, sama a bezmocná.
Je tu tma, já do prázdna hledím,
Nevím, proč tu jsem, co tu dělat mám.

Snad někdo mi pomůže od mé samoty.

Jsem pořád sama,
Nemám už sílu ani žít,
Bezmocná slečna,
Co už nemá kam jít.

Zahnaná do kouta,
A přitom nevinná.

V srdci bolest, žal a jednu pohasínající naději.
A teď tu sedím,
Schoulená v klubíčku,
Sama pořád dál a dál.

Už mi nikdo nepomůže.

Už tu navěky zůstanu sama, bezmocná a ztracená..
Autor Leniska.., 20.01.2007
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

leni to bude v poho:-) já taky takhle seděl a...... zachvíli jsem vstal a jen vzpomínal:-)

19.11.2007 19:38:00 | jára spots

jojo, dospělost, poznání ... z ráje ale vyhnání

20.01.2007 22:59:00 | TH

nejsi sama kdo je sám, i já jsem sám. Nejsme ve své samotě sami

20.01.2007 21:56:00 | PUERO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí