zmenil sa svet
naoko sa však nezmenilo nič
slnko vyšlo
slnko zašlo
a všetko medzitým
ostalo rovnaké
dokonca aj ľudia
a vraj sa menia často
zmenilo sa šťastie
na nešťastie
alebo ak chcete
radosť
na smútok
nenapadá ma nič iné
len
shit happens
a najhoršie na tom všetkom bolo
to všetko