dvojfarebné oblaky visia mi nad hlavou
ale nespadnú
našťastie
za mojich dobrých čias by som sa na ne pozerala
a predstavovala si
čo sa za nimi skrýva
hľadela na ne
a vo svojej fantázii by som im priraďovala
tvary
zvieratá
veci
dnes by to išlo ľahko
sú fakt krásne
lenže moje dobré časy
sú preč
a teraz sa pozerám
na tie hnusné dvojfarebné oblaky
a už len posielam
bozk
tebe