Starý fotky
je někdy lepší smazat ...
úsměvy z prachu
nedostaneš...
i když ho zkrápí
slzy každý den
prach leží dál...
Stejně mě sere,
že jsem letos prve zapoměla ...
Rest in Pride
Místo sere bych dal žere. Nejsem Rimbaud. Ale i tak, že na mě zapůsobila roztrhaně, jak ty fotky, s tím prachem je to výstižné.
09.08.2013 13:25:25 | VEDz RVAHEs