CERMAT
O samotě
vyprávět nemusím,
nemá kdo poslouchat.
O lásce
vyprávět nedovedu,
nestačím se omlouvat.
O zradě
vyprávět nebudu,
o mrtvých přeci jen dobře.
O smrti
vyprávět nechci,
příliš předčasné hoře.
O vášni
vyprávět nesmím,
neb mám se vyhnout traumatům.
O důvěře
vyprávět nemá cenu,
věřit lze jen automatům.
O krizi
vyprávět neumím,
ještě jsem nevyřešil žádnou.
O hlouposti
vyprávět se snažím,
by zkušenost nebyla marnou.
O duši
vyprávět nelze,
snad že se tak skrývá.
O smutku
vyprávět pouze,
když se nikdo nedívá.
Přečteno 682x
Tipy 6
Poslední tipující: Skořicová princezna, Jozef Bojanovský, Amonasr, Kaitlynn, zdenka, poeta
Komentáře (6)
Komentujících (4)