Smutný zahradník III
Přišla jsi s květinou
Uloženou v květináči
Ber s radou jedinou
Že zalévat jí stačí
Ať je to tvá naděje
V krásnější zítřky
Tvé srdce roztaje
Slepené jsou střípky
Vzpomeň si na radost
A nevynech lásku
Dobrotu i poctivost
Nenechej na vlásku
Otevři oči své, podívej
Je správný čas, to víš
Dobrou v srdci neskrývej
Řekni, o čem tajně sníš
Měl si vážně pravdu
Z konce jsi na začátku
Tak vezmi novou sadbu
Teď bude vše v pořádku
Komentáře (0)