Šibeniční krása
Anotace: nepůjde do nebe..
Houpá se ve větru
Tak osaměla
Zkouší říci tu větu
Jak ráda tě měla
Opuštěná, zrazená
Vlasy deštěm zmáčené
Pravda krutá
Nepůjde do nebe
Půjde snad do pekla
Nezabil jen ji
Ale jejich lásku
Snaží se, leč nevydá ani hlásku
Volá, křičí, běduje
Peklo, pohlť mne
Jak krutý je svět
Ale jaké je peklo
Komentáře (0)