Kap.....kap
kapky si padají,
červené korálky
v moře se slévají.
Krvavé slzy
tančí po prstech,
doufám že brzy
utichne dech.
Slzy mé matce,
že lámu jí srdce.
Dech příteli
co tu už není.
Krev dávám tobě
a s ní i zatracení....
Dávám za sebe tvé básni jedničku snad trochu vyváží tu beznaděj.:-)
16.08.2013 21:38:22 | Jozef Bojanovský