Srpnové slunce a patos
Po paprscích brzy přijdou listy,
spočinou též v odlehlých koutech,
pokryjí lavičky, staré busty,
ulehnou na cestách či mostech.
Též lidem okolo mrakodrapů,
v uších zazní rázně pasát,
odvane každodenní útrapu,
zas bude důvod k tomu jásat.
Prchám od lidí na okamžení
opouštím hřích, panelové stěny,
pokud možno tam, kde nikoho není,
doznívá léto, objímá kmeny...
Přečteno 518x
Tipy 11
Poslední tipující: Avola, Inna M., Lord Bartimaeus, Robin Marnolli, Amonasr, Kaitlynn
Komentáře (9)
Komentujících (3)