Severní blues
Anotace: Když je čas se rozloučit...
Severní blues
Řeka odnáší vůně sněžících akátů,
pár zachytilo se jí do vlasů.
Zranitelná krása růží potichu odkvétá,
a ona se severním větrem odlétá.
Mně otrávený déžt´ z očí kane
a z dálky jenom tvůj lehký dech ke mně vane.
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (1)
Komentujících (1)