Jména
Jmenujem se všelijak
jména nám dal kdekdo
pokyn z neotřelých sak
vypálí torpédo
ostré, bez varování
do všech mafií světa
žvanil náhle dožvaní
když prožvanil léta
pro i proti, nakonec
umí mlčet, čelit
chtíči mluvit, jeho věc
elitář bez elit
další jméno dal nám, ač
známo je, že ztichl
zjihlý smích lká chytře, pláč
aby nevyčichl
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: zdenka, Amonasr
Komentáře (0)